اخبار > راه اندازی ایستگاه دوچرخه سواری در مجتمع فرهنگی- تفریحی سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

راه اندازی ایستگاه دوچرخه سواری  در مجتمع فرهنگی- تفریحی سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

ایستگاه دوچرخه سواری در مجتمع فرهنگی تفریحی سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان راه اندازی شد.
به گزارش روابط عمومی – دکتر مهدی زند مدیر امور رفاهی و  پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این باره گفت: ایستگاه دوچرخه سواری در مجتمع فرهنگی تفریحی سلامت در جهت رفاه و ارتقاء سلامت کارکنان  راه اندازی شده است.
وی با اشاره به این که با راه اندازی ایستگاه دوچرخه سواری در مجتمع فرهنگی تفریحی سلامت  6 دستگاه دوچرخه خریداری شده است ادامه داد: برای ایجاد فرهنگ دوچرخه سواری 2 دستگاه برای بانوان و2 دستگاه برای آقایان و 2دستگاه برای کودکان خریداری شده است ، همچنین در سال جاری عملیات بازسازی محوطه و سرویس ها و 8 دستگاه سوئیت در حال اجرا است.
گفتنی است: مجتمع فرهنگی تفریحی سلامت برای استفاده کارکنان در روز های غیر تعطیل از ساعت 18 تا 24 و در روز های تعطیل از 8 الی 30/24 پذیرای همکاران میباشد.
مجتمع فرهنگی – تفریحی  سلامت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، در بلوار شهید مطهری واقع است.
روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

1396/06/11 ١٠:٣٩ News ١٦٣٣٤